Je DriverPass-account verwijderen

Chauffeurs: verwijder het in de app (direct)

Open de DriverPass-app, tik op Meer → Account verwijderen (ook bij Mijn profiel) en bevestig. Je account wordt meteen verwijderd.

Geen app, of een account van een transportbedrijf? Stuur een verzoek

Vul het formulier hieronder in. We mailen je om te bevestigen dat het account van jou is, en verwijderen het daarna binnen 30 dagen.

Wat wordt verwijderd

  • Je inloggegevens (e-mail en wachtwoord): je kunt niet opnieuw inloggen
  • Je naam, telefoonnummer en profielfoto
  • Alle app-sessies en meldingstokens
  • Je opgeslagen loonprofiel
  • Gegevens uit je geüploade documenten, en documentverzoeken

Wat we bewaren, en waarom

  • Afgeronde ladingsregistraties (inclusief de naam en het telefoonnummer van de chauffeur die toen op de lading stonden) bewaart de verlader om juridische redenen en voor controle.
  • Gegevens die een transportbedrijf of werkgever wettelijk moet bewaren, mag dat bedrijf bewaren zolang de wet dat vraagt.

Vragen? Mail support@driverpass.com. Zie ook onze Privacybeleid.

Vraag het aan Miles
Miles DriverPass-assistent
Hoi! Ik ben Miles, je DriverPass-assistent. Ik help je meer te leren over onze diensten, functies en hoe DriverPass werkt voor chauffeurs, transportbedrijven, bevrachters en verladers. Wat wil je weten?