Odaberite šta partner vidi i koliko dugo
Dijelite samo vozače i opremu koje partner treba, s datumom kraja.
Podesite dijeljenje
- U bočnom meniju kliknite Partneri i usklađenost i otvorite karticu Povezano.
- Kliknite „Podijeli“ pored partnera.
- Pod Vozači (datoteke i obuka) odaberite Nijedno, Odabrani vozači ili Svi vozači. Dijeljenje obuke prati ovaj izbor.
- Pod Oprema odaberite Nijedno, Odabrano ili Sve. Ako ste odabrali Odabrano, izaberite ih pod Odaberi vozače ili Odaberi opremu.
- Postavite Pristup ističe, ili kliknite 7 dana ili 30 dana. Kliknite „Sačuvaj“.
Obnovite pristup
- U prozoru za dijeljenje s partnerom kliknite „Obnovi“.
- Odaberite 7 dana, 14 dana ili 30 dana, ili odaberite datum pod Ili do ovog datuma i kliknite „Obnovi do datuma“. Vrijeme se dodaje od trenutnog datuma kraja, ili od danas ako ga nema.
Ako partner ne može nešto otvoriti
Provjerite jeste li još povezani, da pristup nije istekao i da su vozač ili vozilo u onome što ste podijelili. Nedavna aktivnost u prozoru za dijeljenje s partnerom pokazuje šta se desilo. Popravite dijeljenje umjesto da privatnu datoteku učinite vidljivom cijeloj firmi.
Partneri dobijaju kopiju s blagim DriverPass logom. Vaša originalna datoteka se ne mijenja.
Hvala što ste nam javili.
Žao nam je. Naš tim podrške može pomoći. Kontaktiraj podršku